Slam Dunk Box 1. Edició Blu-Ray


Arriba en Dvd i Blu-ray l'adaptació de la serie“Slam Dunk”, obra de Takehiko Inoue. Després de l'arribada de “Haikyu!!” a Espanya de la mà de Selecta Visió, aquesta mateixa distribuïdora ens porta aquest gran anime de 1993.


Sistema: Blu-ray Disc
Àudio: Castellà 2.0 DTS HD, Japonès 2.0 DTS HD, Català 2.0 DTS HD
Versió original: Japonès
Subtítols: Castellà
Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys
Temporada: 1
Categoria: Anime
Director: Nobuto Sakamoto
Autor: Nobuaki Kishima, Yoshiyuki Suga
Nombre d'episodis: 20
Volum: 1
Durada del volum: 440
Tipus: Esport
País de producció: Japó
Format: Serie

La sèrie ve presentada en una edició simple però molt cuidada. La sèrie es compon de 5 volums, en aquest primer volum es troben els primers 20 episodis de la sèrie distribuïts en 2 discos.



La imatge està presentada en 1080p en 4:3, gens d'alteració de format. Ens trobem una imatge fantàstica plena de colors i amb gran contrast i nitidesa, es nota que és una sèrie d'animació dels 90, però s'aprecia que és una versió restaurada. Visualment és fantàstica, i la veritat, no és espectacular poder gaudir d'una sèrie d'animació com aquesta a la nostra casa?



Quant a so, impecable, tant en la seva versió doblada en Català com en la pista en Japonès. I el més important, han afegit la pista en Castellà, potser per a molts sigui una ximpleria o innecessari, però em sembla fantàstic que incloguin aquesta pista per a totes aquelles persones que van gaudir d'est anime en aquest idioma. Si existeix la pista d'àudio... Per què no incloure-la?



I un detall, malgrat no tenir una guia d'episodis, a l'interior de l'estoig amagat (en el revers de la portada), podem veure la llista d'episodis amb una petita sinopsi de cadascun d'ells.



Quant a extres... gens, però pel meu gust ja és tot un extra que aquesta sèrie s'arribi a editar, tant de bo s'editessin més sèries.



©1993 TAKEHIKO INQUE/L.T. PLANNING, Toei Animation  Film©1993 Toei Animation Co., Ltd.